Gefeliciteerd Vormelingen

Na een intensieve voorbereiding over sacramenten, bidden, de missie van Jezus is ook onze missie, interview met een vrijwilliger uit een parochie, geloofsbelijdenis en handoplegging en zalving, de 7 werken van barmhartigheid en de ‘gelovige taart’ van je leven zijn 7 vormelingen op 18 juni 2021 gevormd door pastor Nico Knol, tijdens een mooie viering met pastor Àlvaro en pastoraal werker Anne-Marie.  

Uit Spanbroek zijn gevormd Jhendley Poland, Laura Schipper, Dave Jonker, Niels Smit, Nina Klomp. Uit De Weere Maud van Diepen en uit Hoogwoud Hugo Breg. 

Van harte gefeliciteerd en dank jullie wel voor de gezellige en leerzame bijeenkomsten!

Groeten van pastor Anne-Marie van Straaten

Vormsel

Ik heet Laura Schipper, ben 12 jaar, en ben dit jaar gevormd samen met 6 andere kinderen. We kregen een mooi werkboek dat “in Vuur en Vlam” heet. In totaal hebben we 7 bijeenkomsten gehad in Hoogwoud, Spanbroek en De Weere. Daar waren Anne-Marie van Straaten en steeds verschillende ouders om ons te helpen. We hebben gepraat en leuke dingen gedaan zoals het maken van ons naamschild en een gebedsarmbandje. Op 17 april was de voorstelviering in Spanbroek en op 18 juni de echte Vormselviering in Hoogwoud. Gelukkig mochten daar meer mensen voor worden uitgenodigd zoals opa, oma en ome Theo. Het was een leuke viering en ik vond het mooi om dit allemaal mee te mogen maken. 

Diversen

Agenda
Linkjes

Contact

Spanbroekerweg 186
1715 GV SPANBROEK
Tel: 0226 351 239

Noodnummer
Tel: 0653756586