Vieren met Fauré door Opmeers Vocaal Ensemble

Opmeers Vocaal Ensemble

In de Bonifatiuskerk in Spanbroek komen wij met een prachtige muzikale viering. Een schitterende mis getoonzet door Alexandre Pavloff geïnspireerd op de Pavane en andere muziek van Gabriel Fauré. U zult genieten van dit werk voor koor en solisten. Het geheel zal weer worden ingeleid met lichtbeelden en verhelderende teksten door pastor Jan Verbruggen. Na de pauze ook nog een aantal bijzondere werken gebaseerd op muziek van dezelfde componist, waaronder een geheel nieuw Ave Maria. Het geheel wordt begeleid door Annemarie Ruiters op de piano. Alexandre is de muzikale leider. U mag dit niet missen.

Komt allen op zondag 10 november om 11.30 uur naar de Bonifatiuskerk, de toegang is vrij. De kosten zullen gedekt worden met een collecte. Plaats bespreken is niet nodig.

Chris van Saarloos