Actie Voedselbank Hoogwoud en Spanbroek

Het weekend van 26 en 27 januari organiseert de PCI Hoogwoud- Spanbroek een inzameling voor de Voedselbank.

Op dit moment maken 120 gezinnen uit de regio gebruik van de Voedselbank. Zij ontvangen wekelijks een pakket met levensmiddelen. De PCI vindt het belangrijk dat de voedselbank de ondersteuning aan gezinnen kan blijven voortzetten en organiseert daarom een inzameling van houdbare levensmiddelen.

De inzameling is zaterdag 26 januari van 14.00 tot 16.00 uur in het parochiecentrum van Hoogwoud (Herenweg 7) en het parochiecentrum van Spanbroek (Spanbroekerweg 186).

Wat kunt u meenemen: macaroni, koffie, rijst, pasta, groente in pot/blik enz. Op dit moment moet ook de voorraad van artikelen voor het ontbijt zoals o.a. hagelslag of pindakaas weer aangevuld worden.

Ook kunt u tijdens de eucharistie viering zondag 27 januari om 10.00 uur in Hoogwoud (Sint Jans Geboorte) en Spanbroek (Bonifatius) uw producten inleveren. Er is een deurcollecte na de viering bestemd voor de Voedselbank.

Bent u niet in de gelegenheid naar het parochiecentrum of kerk te komen en wilt u toch iets voor de Voedselbank betekenen, dan kunt u een bedrag overmaken naar bankrekening NL12ABNA0543486591 t.n.v. “Stichting Vrienden van de Voedselbank West-Friesland.” met als omschrijving: actie Hoogwoud – Spanbroek.

PCI Hoogwoud-Spanbroek