Regio de Waterkant

Regio "De Waterkant"

De negen parochies die de regio De Waterkant vormen, brengen samen iedere week een Digitale Nieuwsbrief uit.
Dat zijn de parochies Obdam, Hensbroek, Spierdijk, Zuidermeer, De Goorn, Spanbroek, Hoogwoud en De Weere.
In deze Nieuwsbrief kunt u lezen in welke kerken er het komend weekend vieringen zijn en wie daarin voorgaan.
Mensen die graag naar een Eucharistieviering gaan, kunnen in één oogopslag zien waar ze dat weekend terechtkunnen, mensen die met hun kinderen of kleinkinderen naar een gezinsviering willen, zien meteen of er dat weekend in de regio een mogelijkheid is.
Mensen die graag een bepaalde priester of pastoraal werk(st)er willen volgen, weten via de Nieuwsbrief ook waar ze moeten zijn.
Zo kunnen mijn ’fans’ via de Nieuwsbrief erachter komen dat ik op zondagochtend 29 januari voorga in de kerk van Hoogwoud en op zaterdagavond 4 februari in de kerk van Spanbroek. Ook speciale activiteiten die door de parochies worden georganiseerd, worden in de Nieuwsbrief vermeld.