Bonifatiusparochie: Sjaloom van papier naar digitaal

De Sjaloom 44e jaargang nummer 4, periode 14 nov. t/m 11 dec. 2020 wordt de laatste editie van de Bonifatiusparochie op papier.

De parochieraad heeft dit besloten op de volgende gronden:

• papierverbruik vanwege het milieu
  • besparing op drukkosten
  • het afnemen van het aantal vrijwilligers.

Wij stoppen dus met de papieren Sjaloom. De parochieraad wil alle betrokken mensen (redactie, secretariaat, stencillaars, vouwers, nieters, distribueerders en lopers) heel hartelijk bedanken voor hun inzet.

De berichten en vieringen die in Sjaloom staan, kunt u digitaal lezen via deze website. Informatie over de vieringen staat ook in de uitgave van het dorpsblad DVG.

Wilt u iedere 4 weken de digitale Nieuwsbrief van de Bonifatius parochie ontvangen? Dat kan heel eenvoudig via deze website. Onderaan Berichten klikt u op Aanmelden Nieuwsbrief. Vul uw naam en e-mailadres in en volg de instructies. In de Nieuwsbrief van de Bonifatiusparochie staat ook een link naar de Nieuwsbrief van regio De Waterkant.

Het is een goede manier om u te informeren over het wel en wee in onze parochie en in regio De Waterkant.
De parochianen die geen e-mail, internet of DVG hebben, kunnen zich melden bij Joke van de Burgt tel: 0226-352730. Wij gaan dan kijken welke mogelijkheden er zijn om deze parochianen op de hoogte te houden.

Met vriendelijke groet,
Parochieraad Bonifatius parochie Spanbroek