Actie Voedselbank in Hoogwoud en Spanbroek

Het weekend van 7en 8 november is het diaconale weekend. In de St Lambertus kerk in De Weere is op 8 november een oecumenische viering. Hierbij aansluitend organiseert de PCI Hoogwoud-Spanbroek een inzameling voor de Voedselbank.
Op dit moment maken 120 gezinnen uit de regio gebruik van de Voedselbank. Zij ontvangen wekelijks een pakket met levensmiddelen. De PCI vindt het belangrijk dat de voedselbank de ondersteuning aan gezinnen kan blijven voortzetten en organiseert daarom een inzameling van houdbare levensmiddelen.

De inzameling is zaterdag 7 november van 14.00 tot 16.00 uur in het parochiecentrum van Hoogwoud (Herenweg 7) en het parochiecentrum van Spanbroek (Spanbroekerweg 186).

Wat kunt u meenemen: macaroni, koffie, rijst, pasta, kruidenmix, groente in pot enz. Ook zaken als hagelslag, pindakaas, thee, pannenkoekmix en stroop zijn welkom.

Ook kunt u tijdens de oecumenische viering zondag om 10.00 uur in De Weere en de reguliere vieringen in Spanbroek (zaterdag) en Hoogwoud (zondag) uw producten inleveren.
Bent u niet in de gelegenheid naar het parochiecentrum of kerk te komen en wilt u toch iets voor de Voedselbank betekenen, dan kunt u een bedrag overmaken naar bankrekening NL12ABNA0543486591 t.n.v. “Stichting Vrienden van de Voedselbank West-Friesland” met als omschrijving: actie Hoogwoud-Spanbroek.

PCI Hoogwoud-Spanbroek