Van de bestuurstafel

Mededelingen vanuit de vergadering van de parochieraad van 8 september.

1. Voor de avondwake groep hebben wij geen nieuwe mensen kunnen vinden. Wij hebben geprobeerd om bij de Lambertusparochie van De Weere aansluiting te vinden, maar dat is niet gelukt. Deze dienstverlening kunnen wij dus niet meer aanbieden. Voor de ceremoniële begeleiding van een avondwake kunt u contact opnemen met Marianne Koelemeijer tel: 0612402078 of advies vragen aan de uitvaartverzorger.
  2. De kerk word een enkele keer ook gebruikt word voor alleen een condoleance. Met de huidige corona regels kunnen er dan maximaal 30 mensen komen. Als er een uitvaart is kunnen er maximaal 100 mensen komen.
  3. De kerk staat nu in de steigers en de schilder is bezig. Hierbij blijkt dat het hoog tijd werd om het schilderwerk aan te pakken, omdat we het een en ander aan slechte stukken hout tegenkomen. Dit word nu goed aangepakt en zo word verdere schade en lekkage voorkomen.
  4. De laatste 2 jaar hebben zijn er bij ons in augustus geen vieringen geweest. Afgelopen jaar betekende dit dat er bijna 6 weken lang geen viering was. Dit was een veel te lange periode en het bestuur heeft daarom besloten om komend jaar in augustus eens in de 2 weken een viering op zondag te houden.

Namens de parochieraad,

Sjaak de Koning