Gaat u op ons stemmen?

Ook dit jaar organiseert de Rabobank West-Friesland weer een grote sponsoractie. Onder de titel van Rabo ClubSupport, gaat de Rabobank € 350.000,- verdelen. De Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek (SBB) heeft zich ingeschreven voor deze actie en is toegelaten. Het is nu de bedoeling om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Alle leden van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen.
Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober 2020 kunt u via een online stemmodule uw stem uitbrengen.

Mogen wij ook dit jaar weer op uw stem rekenen? Wij staan geregistreerd onder: St. beh. Bonifatiuskerk Spanbroek. Wel even scrollen dus.
In november vindt de finale en uitreiking van de Rabo ClubSupport plaats.

U heeft waarschijnlijk al gezien dat de Bonifatiuskerk volop in de steigers staat. Buitenom wordt alles geschilderd, eventuele schade in voegen wordt hersteld en de leibedekking wordt grondig geïnspecteerd en waar nodig vernieuwd. In de vorige Sjaloom heeft u gelezen dat er nog een financieringstekort is van € 9.000,-. Inmiddels mochten wij al extra giften ontvangen. Hartelijk dank daarvoor. Schenken kan altijd.
Het rekeningnummer is: NL21RABO 0304346586 t.n.v. SBB.

Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek