Communie-aan-huis

In onze parochie bestaat al een jarenlang gebruik dat mensen, die aan huis gebonden zijn, in hun eigen omgeving de communie kunnen ontvangen. Een kleine groep parochianen verzorgt dit.

Vanwege de coronavirusperikelen is de afgelopen maanden geen mogelijkheid geweest om deze mooie traditie te handhaven en is er een stop afgekondigd.

Aangezien de prognoses rondom dit virus op dit moment een gunstiger beeld laten zien lijkt het zinnig om binnen afzienbare tijd de draad weer op te pakken en de mogelijkheid om de communie thuis te ontvangen weer nieuw leven in te blazen en wel met ingang van de maand oktober. Hierbij zal rekening worden gehouden met de regels, die in verband met dit virus gelden: afstand houden, geen handen schudden en degenen, die de communie uitreiken zullen tevoren hun handen wassen met desinfecterende gel.

Bent u aan huis gebonden en wilt u graag, elke donderdag of 1x per 14 dagen tussen 9.30- 11.30u. de communie ontvangen neem dan contact op met Joke Welboren tel.nr. (0226) -358639.