Actie Voedselbank 9 en 10 november

Het weekend van 9 en 10 november is het diaconale weekend. In het Kerkhuys in Spanbroek is een oecumenische viering met als thema Oogstdankdag. Hierbij aansluitend organiseert de PCI Hoogwoud- Spanbroek een inzameling voor de Voedselbank.

Op dit moment maken 120 gezinnen uit de regio gebruik van de Voedselbank. Zij ontvangen wekelijks een pakket met levensmiddelen.
De PCI vindt het belangrijk dat de voedselbank de ondersteuning aan gezinnen kan blijven voortzetten en organiseert daarom een inzameling van houdbare levensmiddelen.

De inzameling is zaterdag 9 november van 14.00 tot 16.00 uur in het parochiecentrum van Hoogwoud (Herenweg 7) en het parochiecentrum van Spanbroek (Spanbroekerweg 186). Ook kunt u tijdens de oecumenische viering zondag om 10.00 uur in het Kerkhuys in Spanbroek uw producten inleveren.

Wat kunt u meenemen: macaroni, koffie, rijst, pasta, groente in pot enz. Op dit moment moet ook de voorraad van artikelen voor het ontbijt zoals hagelslag of pindakaas weer aangevuld worden.

Bent u niet in de gelegenheid naar het parochiecentrum of kerk te komen en wilt u toch iets voor de Voedselbank betekenen, dan kunt u een bedrag
overmaken naar bankrekening NL12 ABNA 0543 4865 91 t.n.v. “Stichting Vrienden van de Voedselbank West-Friesland” met als omschrijving: actie Hoogwoud-Spanbroek.

PCI Hoogwoud-Spanbroek