Pelgrimstocht Vastenactie 2019 'Wandelen over water'

vastenactie pelgrimstocht 2018

Het is inmiddels een traditie, de jaarlijkse Vastenactie-pelgrimstocht. Voor de negende keer staat de 3-daagse pelgrimage op het programma: op 11, 12 en 13 april gaan we wandelen rondom Weesp. De tochten van ongeveer 20 km per dag beginnen elke dag in Weesp. Ze gaan o.a. naar Muiden, Muiderberg en Naarden. De pelgrimage heeft een aantal malen onderweg een bezinningsmoment, in een kerk of op een uitnodigende andere plek. Daarnaast is er op donderdag- en vrijdagavond een boeiende afsluiting van de dag. De tochten hebben ook een concreet en materieel doel: geld inzamelen ten behoeve van de waterprojecten van Vastenactie. Deelnemers worden opgeroepen zich iedere kilometer door familie, vrienden en kennissen te laten sponsoren. Meer informatie over tocht en mogelijkheden voor overnachting en aanmelding kan via: www.vastenaktie.nl/pelgrimstocht.