Actie Voedselbank groot succes

De Actie voor de Voedselbank in de kerken van Hoogwoud en Spanbroek was ook deze keer een groot succes. De deelnemende scholen waren de Bonifatiusschool en Het Ruimteschip. Het resultaat was acht volle kratten bij de Bonifatiusschool, net geen nieuw record. Bij het Ruimteschip werden zes kratten opgehaald. De inzameling bij het Parochiecentrum in Hoogwoud en Spanbroek was totaal vijf volle kratten. In de kerken werden nog twee kratten gevuld met houdbaar voedsel en broodbeleg.
De deurcollecte in Hoogwoud, op zondag 27 januari, heeft € 78,50  opgebracht. In Spanbroek doneerden de kerkgangers € 152,45. Met deze donaties kan de voedselbank gebruiken om de vaste kosten te betalen.

Als u bent vergeten aan deze actie mee te doen en u toch iets wilt geven, kunt u een bedrag overmaken naar de Voedselbank West-Friesland te Hoorn. Het rekening nummer is: NL12 ABNA 0543 4865 91. Met vermelding van Actie Hoogwoud-Spanbroek.

Namens de deelnemers aan Voedselbank West-Friesland bedankt.